Tuinontwerp

Heb je een plan laten maken door een tuinarchitect? Dan weten we daar perfect raad mee. Maar ook als je zelf een schets hebt gemaakt of een idee in je hoofd hebt, kunnen we daar mee aan de slag.

Grondwerken

Wil je graag een zwembad of vijver in de tuin? Ben je op zoek naar een leverancier om grond te leveren? Of wil je graag keerwanden laten plaatsen in de tuin? Bij ons kan je terecht voor kleine en grote grondwerken.

Klinkerwerken

Heeft jouw terras een nieuwe opfrisbeurt nodig of wil je een nieuw terras aanleggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen al je klinkerwerken van A tot Z.

Tuinverlichting & elektriciteit

Wat heb je aan een mooie tuin als je deze niet kan zien in de avond? Kies daarom voor gepaste tuinverlichting, want dit brengt instant sfeer aan je tuin!

Beplanting & gras

De beplanting is toch nog altijd één van de belangrijkste factoren van een tuin. Met de juiste keuze van de planten maak je een wereld van verschil. Enkele aspecten die we in samenspraak overleggen zijn: onderhoud, grootte en natuurlijk smaak.

Omheining

Je woning is een heel belangrijk onderdeel van je leven. Daarom is het vanzelfsprekend dat je dit zoveel mogelijk privé wilt houden. De materiaalkeuze is dan ook van cruciaal belang. Je kan onder andere kiezen tussen draadafsluitingen, hekwerk, steenkorven en natuurlijke omheining.

 Carports & tuinhuizen

Een carport of tuinhuis kan naast het functionele aspect ook een Eye-catcher van jouw tuin zijn! Van modern, landelijk tot prieel. Naast het ruime assortiment staan wij in voor uitstekende kwaliteit en zeer goede afwerking. De materiaalkeuze staat altijd volledig in lijn met duurzaamheid.

Zwemvijvers & waterpartijen

Droom je al langer van een zwemvijver? Met een zwemvijver geniet je van vele voordelen! Zo profiteer je van het plezier om te zwemmen in je eigen tuin en je hebt het natuurlijke rustgevende uitzicht van een vijver. Daarnaast is een zwemvijver heel onderhoudsvriendelijk, omdat de planten het water zuiver houden.

Zin om samen te werken?

Maak nu een afspraak om uw tuinproject te bespreken.

Maak een afspraak ›