Oprit aanleggen

Overweeg je om een nieuwe oprit of parking aan te leggen? Dan is de materiaalkeuze van cruciaal belang. In samenspraak met de klant kiezen we de juiste materiaalsoort, van klinkers, tegels tot kasseien en nog veel meer.

Tuinpaden & staptegels

Om je te verplaatsen in de tuin, is een tuinpad natuurlijk ideaal. Naast het functionele aspect verhoogt een tuinpad ook de uitstraling van de tuin. Het aanleggen van een tuinpad kan met verschillende soorten materialen, van klinkers, grind, tegels tot kasseien en nog veel meer.

Terras aanleggen

Het terras zorgt voor een mooi contrast tussen de woning en de tuin. Het verhoogt niet alleen de uitstraling van de tuin maar het is ook nog eens het leukste plekje om de zomer door te brengen. Er is een ruime waaier aan materiaalkeuze, van hout, klinkers tot kasseien en nog veel meer.

Kasseien leggen

Kasseien zijn voor veel doeleinden geschikt. Ze zien er zeer authentiek uit en zijn daarnaast nog eens ontzettend sterk! Kasseien zijn vooral gekend voor hun duurzaam karakter en worden doorheen de jaren alleen maar mooier.

Zin om samen te werken?

Maak nu een afspraak om uw tuinproject te bespreken.

Maak een afspraak ›