Grondwerken voor uw tuin

Ben je op zoek naar een leverancier om grond te leveren? Of wil je graag keerwanden plaatsen in de tuin? Bij ons kan je terecht voor zowel kleine als grote grondwerken.

Grondwerken voor uw woning

Voor je kan beginnen met de effectieve grondwerken, moet het perceel bouwrijp zijn. Wij staan dus in voor het verwijderen van de overtollige begroeiing. Daarna kunnen we beginnen met het uitgraven van bouwputten.

Uitgraven van uw kelder

Met een kelder creëer je een extra ruimte aan je woning, dit wilt zeggen dat je meer bewoonbare oppervlakte hebt, wat resulteert in een meerwaarde aan je woning.

Bij het uitgraven van een kelder en/of bouwput komt natuurlijk een grote hoeveelheid zand bij kijken. Wij graven deze putten machinaal uit en zorgen dat alles verloopt volgens het plan.

Uitgraven van uw vijver

Droom je al langer van een zwemvijver? Met een zwemvijver geniet je van vele voordelen! Zo profiteer je van het plezier om te zwemmen in je eigen tuin en je hebt het natuurlijke rustgevende uitzicht van een vijver. Daarnaast is een zwemvijver heel onderhoudsvriendelijk, omdat de planten het water zuiver houden.

Kleine sloop- en afbraakwerken

Voor kleine sloop- en afbraakwerken kan je steeds bij ons terecht. Wij stellen ons zeer flexibel op en combineren indien gewenst jouw afbraakwerken met andere opdrachten binnen klinkerwerken, tuinaanleg of grondwerken. Zodat alles tot in de puntjes afgewerkt wordt.

Waarvoor kan je bij ons terecht: Afbraakwerken van oude woningen, garages, tuinhuizen en woningen na brand.

Huur een puincontainer

Ook voor het plaatsen van containers zit je bij ons op het juiste adres! Voor allerlei soorten afval kan je bij ons terecht, van bouw-, groen-, hout- tot restafval. We zijn flexibel en snel in het plaatsen en ophalen van onze containers. De huurperiode van de containers bedraagt 5 dagen, daarna wordt er per dag extra aangerekend.

Je kan de volgende soorten afval kwijt in onze containers: steenpuin, betonpuin, zand, graszoden, groenafval en wortels en gemengd afval.

Zin om samen te werken?

Maak nu een afspraak om uw tuinproject te bespreken.

Maak een afspraak ›